Werkwijze

Voor de lens staan is vaak een spannende gebeurtenis. Om een beetje ontspannen op de foto te gaan, maken we eerst kennis en nemen we bijzondere wensen door. Ondertussen verkennen de kinderen alvast de boel zodat ze zich vrij voelen als we aan de slag gaan.

Misschien heb je zelf een duidelijk beeld van hoe je op de foto wilt of misschien wil je een paar van mijn ideeën horen. Wil je casual op de foto of juist formeel? Met meerderen of juist alleen? Natuurlijk is alles bespreekbaar.

Een sessie duurt ongeveer een uur met 1 à 2 personen. Alle foto's worden in een lage kwaliteit (niet afdrukbaar) geleverd. Thuis kunt u rustig uw keuzes maken. De originelen blijven in bezit van Nathalie Barten.

Iets meenemen om op de foto te zetten, prima! Alles wat in een auto past moet ook op de foto kunnen. Het zal de foto nog persoonlijker maken. Kleding; alles mag en alles kan, zolang je je prettig voelt, ga je goed op de foto. Natuurlijk zijn er wel tips: kijk uit met dessins! Egale kleuren voor volwassenen en voor kinderen komen mooi over. Houd het rustig met je kleding en accessoires, overdaad schaadt! Zeker voor groepsfotografie wordt geadviseerd om voor een eenheid te zorgen. Kies als groep een tint/soort kleding waarin iedereen zich kleedt. Zo wordt het beeld rustig en gaat de aandacht uit naar de gezichten. Bij een zwangerschaps-shoot wordt geadviseerd om die dag geen knellende kleding aan te trekken.

Fotografie op locatie is mogelijk! Daarbij denk ik aan een geboorte, een groepsfoto of een verjaardagsfeestje. Er zullen kosten in rekening gebracht worden voor vervoer, opbouwen en afbreken van de set. Op zaterdag zal er een extra toeslag van 15 euro gehanteerd worden.

Pakket A
(100 euro bij 1 à 2 personen, 120 euro bij 3 à 4 personen)
• Shoot
• 5 foto’s worden bewerkt zodat je mooie afdrukken kan bestellen (kleine nabewerkingen vallen hier binnen).
• Een cd/dvd met alle foto’s digitaal inclusief de 5 bewerkte foto’s.

Pakket B
(120 euro bij 1 à 2 personen, 140 euro bij 3 à 4 personen)
• Shoot
• 10 foto’s worden bewerkt zodat je mooie afdrukken kan bestellen (kleine nabewerkingen vallen hier binnen).
• Een cd/dvd met alle foto’s digitaal inclusief de 10 bewerkte foto’s.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Keuzes maken
Bij het maken van de eindkeuze zijn er verschillende opties mogelijk. Allereerst zijn er verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen, deze worden hier boven vermeld. Daarnaast zijn er nog verschillende nabewerkingen mogelijk; kleuren aanpassen (sephia, zwart/wit), wegwerken van schoonheidsfoutjes, enz. Kleine bewerkingen zijn gratis, grote bewerkingen zullen 15 euro per kwartier kosten, een schatting zal vooraf gegeven worden. Wil je meer foto's bijbestellen dan besproken zijn bij het pakket, dan kan dat natuurlijk ook. Voor deze werkzaamheden zal vooraf een prijsafspraak gemaakt worden. Andere opties zijn natuurlijk altijd te bespreken, zoals bijvoorbeeld een andere manier van presenteren van de foto's zoals printen op canvas of het leveren van een fotoboek.

Combinatiekorting
Bij de combinatie van zwangerschapsfotografie en babyfotografie zal er een korting gegeven worden. De totaalprijs komt dan op 120 euro exclusief reiskosten.

Bestellen
Foto's kunnen altijd via mij besteld worden, de foto's worden naar een professionele afdrukcentrale gebracht. Hier zijn dan ook vele verschillende eindresultaten mogelijk waaronder foto's in verschillende formaten, fotoboeken en canvassen.

Betaling
Heb je je keuzes doorgegeven én heb je het geld overgemaakt, o.v.v. je naam, dan wordt de bestelling zo snel mogelijk geleverd. Het rekeningnummer is 1527.59.662, t.n.v. Nathalie Barten te H I Ambacht.